Karl Ékszer

Gyémántkereső

A világ legtöbb eladó gyémánt-ja egy helyen.A gyémánt kereső alkalmazás tökéletes lehetőséget nyújt nekünk hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes eladó gyémánt-ot. A gyémánt kereső adatbázisát egyrészről a hazai gyémánt kereskedők eladó gyémántjának  listája , másrészről a világ legnagyobb online gyémánt kereskedelmi rendszerének csillogó gyémántjai találhatók meg. Ilyen módon egyrészről rendelése elérhető ,brill gyűrűnkbe a világ szinte összes éppen aktuális eladó gyémánt-ja, másrészről azonnal raktárról a hazai nagykereskedők fellelhető összes köve.

A gyémánt keresőben lehetőség van kiválasztani a gyémánt gyűrűt diszitő központi gyémánt kő formáját (kerek, briliáns csiszolású, szív formájú, radiant, asscher, csepp, marquise, ovál, emerald, princess vagy éppen cushion csiszolás)

A csiszolási forma mellett kiválasztható a gyémánt  karát súlyát ami  lényegében a gyémánt mérete. A legkisebb gyémántoktól kezdve (0.1 ct) lehetőség van akár 10+ ct os kő kiválasztására is illetve megvásárlására  is.

A hozzánk legjobban illő gyémánt kiválasztásához érdemes kiválasztani a szinét , amely a fehér és annak árnyalataira vonatkozik. Ezen skálán a  legfehérebb ,tehát legmagasabb kategóriájú a “D” szín aminek illusztrálásához gondoljunk a teljesen áttetsző színtelenre, míg legalacsonyabb, legrosszabb az “N” szín  ami pedig már egy erősen köröm sárga szint takar. Ahogy egyre javulnak az értékek úgy emelkedik egyre magasabbra a kívánt gyémánt ára is.

A gyémánt színe mellett a másik legfontosabb tényező az eladó gyémánt tisztasága aminek legjobb értke a FL azaz tökéletesen tisztaságú, míg legrosszabb értéke az I3 ami egy nagyon erősen zárványos  követ takar , szabad szemmel is jól látható fekete zárványokkal és repedésekkel amik a kő tűzét is zavarják.

Azoknak akik  a legapróbb részletekig szeretnék kiválasztani gyémánt gyűrűjük kövét lehetőség  van a csiszolás minőségét is beállítani ahol a lehető legmagasabb az “ideális “ mig a legalacsonyabb érték pedig  a “gyenge” megjelölést kapja.

Ezek mellet lehetőség van természetesen ár szerinti  ,illetve raktárkészlet szerinti szűrésre is.

Mivel a vásárlók nagy többsége se nem gyémánt szakértő és bár a Karl ékszer minden esetben minden eladó gyémánt eljegyzési gyűrűhöz kiállítja saját garancia jegyét és egyben certifikációját ,de emellett  a rendszerben fellelhető szinte összes kőhöz tartozik valamilyen nemzetközileg is elismert (GIA, HRD,IGI stb) gyémánt certifikáció is  amit a tanúsítvány oszlopban találunk.

Amennyiben bármilyen tanácsra, információra vagy csak szakértő véleményre van szüksége a megfelelő eladó gyémánt választásánál úgy kérje gyémánt szakértőnk segítségét.

Mivel a rendszerben többszázezer gyémánt található ezért a szűrési paramétereknek megfelelő tartalom akár több 10-20 másodpercet is igénybe vehet.

Köszönjük türelmét.

Találatok megjelenítése

Forma
Karát
Szín
Tanúsítvány
Tisztaság
Ár
Készlet
x