Karl Ékszer

Gyémánt eljegyzési gyűrűk

Elegáns vonalú gyémánt gyűrű Elegáns vonalú gyémánt gyűrű
Elegáns vonalú gyémánt gyűrű Elegáns vonalú gyémánt gyűrű

Elegáns vonalú gyémánt gyűrű

Pretty Woman

Minden nő arról álmodozik hogy  a  tökéletes Gyémánt gyűrű kerüljön az ujjára .Kiemelkedő minőségű gyémánt gyűrűinkben egyedi gyémántok választhatók a világ legnagyobb online gyémánt tőzsdéjéről. A prémium minőségű luxus gyémánt gyűrű minden nőt elvarázsolnak, mint ahogyan a gyémánt csillogása is ebben a 2.5 gramm súlyú  briliáns gyűrűben .

A megindító szépségű 0,25 ct os (W/Vs) tisztaságú briliáns csillogása az egyik ami biztosan elvarázsolja kedvesét ebben a  gyémánt eljegyzési gyűrű-ben. A másik az a letisztult ám de hagyomány őrző formavilág ami minden milliméterében jellemzi ezt a brill gyűrűt.

Első pillantásra látható hogy nem egy régimódi típusú szoliter gyűrűről van szó. A gyűrű kereszt hullámos sínje és ennek  meghosszabbításából kialakított foglalatok mind a modern formavilág védjegyei .Ennek ellenére a Pretty woman fantázia nevű gyémánt gyűrű összhatásában egy letisztult soliter gyűrű hatását kelti. A név választás sem véletlen ,mint ahogyan  a gyémánt gyűrű egyetlen részlete sem. Minden nőnek ajánljuk ezt a gyűrűt aki egy visszafogott, modern, letisztult ,de ízig vérig messziről első ránézésre is látható gyémánt eljegyzési gyűrűt szeretne viselni.

A gyűrű anyagát tekintve 14 karátos fehér arany ,de akár 5 napos elkészítéssel rendelhető sárga vagy rozé aranyból ,18 ,22 karátos aranyból vagy ha fokozni akarjuk a különlegességét akkor platinából , palládiumból.

A feltüntetett ár  0,25 ct os G/Vs1 tisztaságú briliáns csiszolású gyémánttal értendő ,de lehetőség van más méretű, színű vagy akár más csiszolású gyémántot választani .Ezekből a paraméterekből kiderül hogy Vs1 (very small) tisztaságú ami a briliánsban lévő zárvány(szennyeződés) méretét jellemzi .Ez az érték a tisztasági skála fölső harmadában elhelyezkedő érték .Színét tekintve G szín ami a fehér gyémánt osztályozására használt skála felső harmadában elhelyezkedő érték.

A Karl ékszer gyémánt kereső alkalmazása tökéletes lehetőséget nyújt arra hogy egyedileg válasszuk ki a nekünk legjobban tetsző brillt amit a megálmodott gyémánt gyűrű-ben látni szeretnénk. A gyémánt keresőben a fenti paramétereken túl a gyémánt ára is beállítható mint szűrési lehetőség, így biztosan megtalálja az önnek legmegfelelőbb drágakövet.

Megvásárolná?
kattintson ide: Ugrás a webáruházba